Sobre nosaltres

Liders en la gestió de
campanyes de Google AdWords

A Einstic, no només tenim insígnia de Google Partners, sinó que a més a més hem estat escollits entre les millors agències per rebre assessorament exclusiu de Google. Tenim contacte constant i directe amb professionals de la companyia Google, juntament amb els optimitzen dia a dia les campanyes de Google AdWords Vic. Només el 7% de les agències Google Partner de tot Espanya reben aquest assessorament exclusiu.

97
campanyes
97
clients
105
employee
Preguntes freqüents

Te'ns dubtes? te'ls resolem!

PER QUÈ GASTAR EN MÀRQUETING ONLINE QUAN HE REDUIR DESPESES?
L'acció de màrqueting més bàsica i una de les més eficaces, és a dir contractar un enllaç en un gran cercador com Google mitjançant una campanya de Google AdWords, sol donar molt bons resultats tot i que la inversió sigui reduïda.
SEGUR QUE EL MÀRQUETING ONLINE ÉS INTERESSANT PER MEU NEGOCI?
Les estratègies de màrqueting en línia poden beneficiar qualsevol empresa, encara que les més interessades a contractar una agència solen ser les petites que no tenen personal propi dedicat a això.
PER ON COMENÇO SI NO CONEC AQUEST MÓN?
La clau està en fer una primera prova i observar els resultats. Si funciona, es poden anar plantejant més coses. És habitual començar tímidament i després anar doblant el pressupost.
PER QUÈ HE DE TENIR UN PLA DE MÀRQUETING ONLINE?
Com vostè haurà pogut advertir, s'observa una notable disminució dels ingressos de l'anunciant en els mitjans tradicionals (ràdio, premsa, TV). Internet creix exponencialment perquè la inversió en publicitat en aquest mitjà és quantificable i el Retorn de la Inversió (ROI) pot mesurar-se amb facilitat.
COM PODEN AJUDAR-ME A TENIR MÉS INGRESSOS?
Realitzem per a vostè un estudi detallat del comportament dels visitants al seu lloc web per aconseguir que aquestes visites es converteixin en clients. A partir d'aquí ens enfocarem a trobar indicadors per calcular els seu ROI (retorn d'inversió).